top of page
Nief collectief | Aad & Nief Concept store Diest

NIEF COLLECTIEF is een Belgisch juwelenlabel dat bekend staat om zijn minimalistische & unieke vormen. Alle juwelen worden in huis ontworpen & vervaardigd in hun studio in Diest. Bovendien wordt een deel van de collectie 3D- geprint in een plant-gebaseerd materiaal & het overige deel in sterling silver 925, dit met het oog op het creëren van tijdloze stuks. Hun quote: "Minimal effort, absolute statement". Want met een kleine moeite zoals het dragen van het juiste juweel, maak jij een statement. Niet enkel een statement omwille van het juweel, maar ook omwille van de duurzamere keuze die je maakt.

NIEF COLLECTIEF

Atelier curiosites | Aad & Nief Concept store Diest

Romy van Atelier Curiosités is zot van objecten met een verhaal. Los van trends probeert ze oude stukken te verzamelen die haar weten te raken en soms ook doen lachen. Van kunst tot kitsch, van design tot ambachtelijke meubels. Zolang het maar goe voelt.

Bij Aad&Nief toont ze een bonte, maar integere collectie van curiositeiten, lokale kunstwerken, natuurlijke objecten en een eclectisch mix van decoratie. Dit in combinatie met antieke en vintage meubels die ze vaak zelf opknapt om zo dan weer deel uit te maken van een nieuw verhaal.

ATELIER CURIOSITES

Retro 46 | Aad & Nief Concept store Diest

Al meer dan 10 jaar gaan Jeroen en Lénaïc op zoek naar vintage huisartikelen, van ware pareltjes tot leuke hebbedingentjes. Eerst was het om hun eigen interieur in te richten, maar sinds 2015 ook voor andere vintage fanaten en mensen die houden van spullen een tweede leven te geven. Hun motto: There is no planet B, but there is a planet R: reuse, restore, Retro 46.

RETRO 46

Rosie & The Rabbit | Aad & Nief Concept store Diest

Rosie and the rabbit staat voor unieke handgemaakte knuffels met oog voor detail. Inge van Rosie en the rabbit gebruikt hiervoor niet alleen nieuwe stoffen maar geeft ook een mooie oude wollen deken een tweede leven . Haar tweede passie ligt bij maatwerk ; waarbij een knuffel koffer het resultaat wordt van een wisselwerking tussen Inge en de wensen van de klant , om zo uiteindelijk tot een zeer persoonlijk verhaal te komen.

ROSIE & THE RABBIT

Liminal bags | Aad & Nief Concept store Diest

Liminal is een collectie van duurzame tassen en accessoires, volledig handgemaakt door Silke Jacobs in haar atelier te Diest. Subtiele combinaties van verschillende natuurlijke materialen creëren een tijdloos design dat je meedraagt doorheen je dag - van casual naar business, van het alledaagse naar het onverwachte.

LIMINAL BAGS:

Team Aad en Nief concept store Diest

Woensdag

13u. - 17u.

Zaterdag

11u. - 17u.

Zondag

11u. - 18u.

Woensdag

14u. - 18u.

Vrijdag

10u. - 18u.

Zaterdag

10u. - 18u.

Kom langs of contacteer ons

Kom langs of contacteer ons

Woensdag

13u. - 17u.

Zaterdag

11u. - 17u.

Zondag

11u. - 18u.

Kom langs of contacteer ons

Kom langs of contacteer ons

Aad en Nief concept store

Woensdag

14u. - 18u.

Vrijdag

10u. - 18u.

Zaterdag

10u. - 18u.

Kom langs of contacteer ons

Kom langs of contacteer ons

Onze vrolijke bende

Aad & Nief is een samenwerking tussen vijf lokale ondernemers en vrienden met een passie voor handmade, vintage en lokaal consumeren. Ons team bestaat uit Retro 46 (vintage meubilair & decoratie), Nief Collectief (minimalistische juwelen), Rosie & the Rabbit (unieke handgemaakte knuffels), Atelier Curiosités (vintage interieur en curiosa) en Liminal Bags (tassen & accessoires). Onze vaste collectie wordt verder aangevuld door vintage kleding en accessoires van Vintage Muse en JR.Rozet.

Onze vrolijke bende

Aad & Nief is een samenwerking tussen vijf lokale ondernemers en vrienden met een passie voor handmade, vintage en lokaal consumeren. Ons team bestaat uit Retro 46 (vintage meubilair & decoratie), Nief Collectief (minimalistische juwelen), Rosie & the Rabbit (unieke handgemaakte knuffels), Atelier Curiosités (vintage interieur en curiosa) en Liminal Bags (tassen & accessoires). Onze vaste collectie wordt verder aangevuld door vintage kleding en accessoires van Vintage Muse en JR.Rozet.

Onze vrolijke bende

Aad & Nief is een samenwerking tussen vijf lokale ondernemers en vrienden met een passie voor handmade, vintage en lokaal consumeren. Ons team bestaat uit Retro 46 (vintage meubilair & decoratie), Nief Collectief (minimalistische juwelen), Rosie & the Rabbit (unieke handgemaakte knuffels), Atelier Curiosités (vintage interieur en curiosa) en Liminal Bags (tassen & accessoires).

Kom langs of contacteer ons

Kom langs of contacteer ons

Kom langs of contacteer ons

Woensdag

14u. - 18u.

Vrijdag

10u. - 18u.

Zaterdag

10u. - 18u.

OVER ONS
bottom of page